Amerikanske kultvine

Vi er stolte forhandlere af nogle af de største kultvine fra USA - dvs. Californien (bl.a. Napa Valley & Sonoma Coast), Oregon og Washington State.


Fra Californien har vi bl.a. de eminente vine fra Continuum Estate (som ejes af den legendariske Mondavi-familie med Robert Mondavis søn, Tim Mondavi, i spidsen), Diamond Creek, Silver Oak, Mount Eden Estate, Cobb Wines, Sandhi og Domaine de la Côte.

Der er her tale om Californiske vinhuse i den absolutte superliga - og grundet de stramme allokationer, kommer der årligt kun meget begrænsede mængder til Danmark. De fleste af disse vine allokeres til flere af de førende Michelin-restauranter i Danmark.

Se vores rødvine fra Napa Valley her
Se vores hvidvine fra Californien
Vine fra USA med +90 point


Nord for Californien, i Oregon, har vi vine fra Evening Land, som i det kølige klima laver karakterfulde Pinot Noir-topvine, uden den ellers klassiske oversøiske sødme. Vingården er ejet af de to stjerner indenfor amerikansk vin, Rajat Parr og Sashi Moorman (som bl.a. også ejer Domaine de la Côte og Sandhi).


Helt oppe i det nordvestligste USA, i Washington State, har vi netop fået en række af de spændende vine fra tre af delstatens bedste vinhuse; Betz Family Wines, Force Majeure og Avennia - vine som har fået fantastiske anmeldelser hos nogle af verdens førende vinskribenter, bl.a. op til 97 point hos Parker/The Wine Advocate.

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!