Cava - lækker cava i alle prisklasser

Cava er et virkeligt lækkert alternativ til andre former for mousserende vin, som f.eks. Champagne - og mange cava'er giver rigtig god value-for-money! Produktionsmetoden er den samme som i Champagne-distriktet ("methode Champanoise"), men geografisk stammer den fra Catalonien, i områderne omkring Barcelona. Cava produceres på de klassiske druer: Xarello, Macabeu og Parellada.

Laudrup Vin har importeret cava fra de førende catalanske vinhuse i årevis og har flere forskellige type - og i alle prisklasser. Se dem alle her på siden!

Fælles for dem alle er dog, at de giver god værdi for pengene og er perfekte matches til f.eks. fisk, skaldyr, tapas - og som et hyggeligt glas i godt selskab. 

Vi sælger f.eks. cava fra Albet i Noya, som gang på gang får topratings hos anmelderne, og med sine friske, rene og sprøde smag og raffinerede bobler er et smukt match til det asiatiske køkken. 

Vi anbefaler, at den serveres ved ca. 7 grader og nydes til både lækker mad, hyggeligt selskab og ved festlige lejligheder!

 

Find din cava her

 

Vi har også mange andre dejlige mousserende vine fra hele verden - bl.a. fra Østrig, Italien og New Zealand. Se alle vores mousserende vine - klik her

 

Herunder: høst af druer til cava-produktion

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!