Champagne - en af verdens mest populære vine

Champagne er uden tvivl en af verdens mest velkendte og populære vintyper. God champagne findes i mange varianter, fra de helt sprøde og knastørre versioner og til de mere fyldige og lagrede årgangschampagner, som ofte egner sig særligt godt til mad.

Se alle vores lækre champagner her

 

Eller klik her for at se alle vores andre dejlige mousserende vine fra hele verden - bl.a. fra Spanien, Østrig, Italien og New Zealand

 

"Champagne - in success you deserve it and in defeat, you need it"
- Sir Winston Churchill


Nogle vælger de tørre champagner (f.eks. en Brut, dvs. en tør version) til kransekagen nytårsaften. Det vil de fleste dog efterfølgende nok kunne genkende som et meget dårligt match, da sødmen fra kransekagen matcher rigtig dårligt med den tørre - nogle vil måske endda mene syrlige - brut champagne, som dog fortsat er en storsælger til nytårsaften.  

Vores bedste råd: brug de ekstra penge på en rigtig god champagne til Dronningens nytårstale kl 18, og derefter måske en god og fyldig champagne, f.eks. en årgangsversion med lidt alder, til middagen i løbet af aftenen.

Til kransekagen omkring midnat kan du altså med fordel vælge en flaske halvsøde eller sødlige bobler. Det behøver ikke nødvendigvis at være en ægte champagne, men kan også snildt kan være fra andre lande og vindistrikter - hvor de så ikke må kaldes champagne, men f.eks. kan være prosecco (Italien), sekt (Tyskland) eller cava (Spanien).

Med andre ord: nyd de flotte og kølige bobler i rigelige mængder - men det betaler sig, at vælge den helt rigtige variant.

Et par af vores mest populære Champagner - begge med masser af flotte anmeldelser:

 

Mailly Brut Reserve

Mailly Blanc de Noirs

 

Vi har dog også mange andre dejlige mousserende vine - f.eks:

Flotte cavaer og andre spanske bobler til gode priser (fra kun 75 kr/fl.)

Prosecco - sprøde italienske bobler (pris fra kun 87 kr/fl)

 

Eller søg blandt alle vores dejlige mousserende vine fra hele verden - bl.a. fra Østrig og New Zealand! Se alle vores mousserende vine - klik her

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!