Efterårssmagning

Vinmagere fra hele verden besøger os årligt, næste gang til bores store efterårssmagning!

I år har vi ikke holdt nogen forsommersmagning. Til gengæld afrunder vi sommeren med et festfyrværkeri af en efterårssmagning på vores adresse i Skovlunde. Her kan du møde producenter fra mere end 20 vinhuse og smage over 100 flotte vine! Så det er med at suge til sig med de bevingede ord og de guddommelige dråber.

Klik her for at købe billet til arrangementet.

Du kan også følge os på Facebook og/eller tilmelde dig vores nyhedsbrev (nederst på denne side), hvis du i fremtiden vil være først til at få mere information om disse events.

Billeder fra forsommersmagning 2017

I stil med årets eftersmagning kunne der i foråret 2017 smages vine fra følgende producenter: Artadi, Bertani, Buil & Giné, Caprili, Franz Haas, Isaac Cantalapiedra, Mas Oller, Muga, Mustiguillo, Parxet, Pio Cesare, Pennautier, Valdesil, Valmiñor, Van Volxem og Yering Station, samt delikatesser fra Bombons Cudié og Priorat Natur. Det foregik her på vores lager i Skovlunde som fremgår herunder:

Se billederne i fuld størrelse på vores facebook her

Skrevet om Forsommersmagning 2017

”Jeg var til forårsvinsmagning hos Laudrup Vin. Flere hundrede mennesker havde fundet vej og der var en opmuntrende summen af glade stemmer, engagerede næser og spørgende ganer. Vinproducenter fra Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og Australien talte om deres vine og krydrede dem med små anekdoter.

Det interessante for mig ved vinsmagning er udforskningen af, hvad det dybest set er, jeg kan lide af dufte, smage og teksturer. Det er nemlig ikke en konstant konservativ tilstand af, at det skal være det samme. I perioder har det været visse druer, hvis grundkarakteristika har været mest tiltrækkende – andre gang har det været ”varmen” i vinen og alkoholprocenten. Nogle gange hvide andre gange røde eller særligt berusende buketter af duft-noter.

Det er derfor, at vin er gudernes drik og gudernes blod.  Det er derfor, vi skal blive ved med at smage og udforske – midt i al den danske ”hugge” og vinens sociale sammenhængskraft eller lysten til beruselsen.”

- Mikael Olsen, Zentropa Vinklub, maj 2017

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!