Forsommersmagning & Sensommersmagning

Vi holder stor vinsmagning med besøg af vinmagere fra hele verden to gange om året.

 

I år holder vi ingen forsommersmagning. Til gengæld afrunder vi sommeren med en festfyrværkeri af en sensommersmagning på vores adresse i Skovlunde. Til disse store vinsmagninger kan du typisk møde vinmagere fra ca. 15 vinhuse og smage over 100 flotte vine!

Følg os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på denne side), hvis du vil være først til at få mere information om disse events.

Forsommersmagning 2017

Til Forsommersmagningen kunne der smages vine fra disse producenter: Artadi, Bertani, Buil & Giné, Caprili, Franz Haas, Isaac Cantalapiedra, Mas Oller, Muga, Mustiguillo, Parxet, Pio Cesare, Pennautier, Valdesil, Valmiñor, Van Volxem og Yering Station, samt delikatesser fra Bombons Cudié og Priorat Natur.

Se billederne i fuld størrelse på vores facebook her

Skrevet om Forsommersmagning 2017

”Jeg var til forårsvinsmagning hos Laudrup Vin. Flere hundrede mennesker havde fundet vej og der var en opmuntrende summen af glade stemmer, engagerede næser og spørgende ganer. Vinproducenter fra Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og Australien talte om deres vine og krydrede dem med små anekdoter.

Det interessante for mig ved vinsmagning er udforskningen af, hvad det dybest set er, jeg kan lide af dufte, smage og teksturer. Det er nemlig ikke en konstant konservativ tilstand af, at det skal være det samme. I perioder har det været visse druer, hvis grundkarakteristika har været mest tiltrækkende – andre gang har det været ”varmen” i vinen og alkoholprocenten. Nogle gange hvide andre gange røde eller særligt berusende buketter af duft-noter.

Det er derfor, at vin er gudernes drik og gudernes blod.  Det er derfor, vi skal blive ved med at smage og udforske – midt i al den danske ”hugge” og vinens sociale sammenhængskraft eller lysten til beruselsen.”

- Mikael Olsen, Zentropa Vinklub, maj 2017

 

Skrevet om tidligere smagninger:

"Vinfirmaet havde slået dørene op for årets sensommersmagning, og inde i de menneskefyldte lokaler var man meget langt væk fra den grå septemberdag. Det gik livligt for sig, mens vinproducenterne bag de mange stande skænkede i glassene og ivrigt fortalte om deres vine. Der var dejlige dråber fra Italien, Portugal, USA, Chile, Australien og New Zealand. Også Østrig var repræsenteret, og her brillerede hvidvinene på Grüner Veltliner fra vinhuset Zillinger samt en top-rosé fra Umathum. En del af charmen ved denne sensommersmagning var, at den foregik i vinfirmaets lagerlokaler, hvor bagtæppet for standene var kasser fyldt med vin, der tårnede sig op mod loftet. Det gav en afslappet og meget hyggelig stemning, hvilket igen smittede af på de mange gæsters humør.
- VinAvisen

 

"Før smagenoterne vil jeg bare nævne, at line up'et generelt var på et rigtig højt niveau, og ud over Van Volxem skiller især det new zealandske bord sig ud i erindringen med Dog Point, Pencarrow og Mt. Edwards i spidsen. Desuden var stemningen ved den velbesøgte smagning super hyggelig..."
- Vinens Vilde Vesten"Vinfestivallen, der løb af stabelen i april 2012, bød på et ganske flot line-up af vine på smagning, samt 2 slags yderst veltillavet paella."
- AOV - Alt Om Vin

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!