Historien bag Laudrup Vin

 buhl-laudrup

Om Laudrup Vin & Gastronomi

I begyndelsen af 1990erne mødtes Michael Laudrup og Per Buhl hinanden over et glas vin i Barcelona, hvor de begge var beskæftiget. Indholdet i glasset kunne man dog alt for sjældent opdrive i Danmark, og i 1993 importerede Laudrup Vin & Gastronomi derfor de første flasker og varer hjem til Danmark.

Fra marken til ganen – passionen for det gode produkt

26 år senere består firmaet i dag af små 20 passionerede medarbejdere med hver vores spidskompetencer men med en fælles drivkraft: Vi elsker vin, og vi elsker udfordringen i at få vores egne idealer til at spille sammen med kundernes behov og tidens trends.

I tråd med en af disse trends har vi altid elsket, når man kan smage, hvor vinen kommer fra. Jo mindre manipulation i vinhuset, desto mere skinner de lokale terroir- og dyrkningsforhold igennem. I vores optik hænger de bedste smagsoplevelser derfor sammen med et respektfuldt forhold til naturen og dens præmisser, og med et stadig større fokus på fx økologi og biodynamik søger vi hele tiden at udforske den evigt foranderlige vinverden. I dag har vi således et stort udvalg af vine fra hele kloden, både til hverdagsbrug og til den særlige anledning. 

Til vin hører mad, og der er ikke noget bedre end at opleve kombinationen af de to ting gå op i en højere enhed. Til vores sortiment importerer vi derfor også en række af eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien. Spørg, og vi skal hjælpe med at sammensætte vådt og tørt til den perfekte aften.

Spis, drik og oplev med os

Takket være en gensidigt udbytterig sparring med et fantastisk netværk af kendte og dygtige køkkenchefer og sommelierer er et stort udvalg af Laudrup Vin og Gastronomis produkter i dag at finde på kortet i mange af landets førende restauranter. Det er mange af de samme restauranter, der åbner dørene for vores populære Winemaker’s Dinners, hvor man hver gang kan komme helt tæt på et nyt vinhus, dets vinmager og dets vine - ledsaget af en dertil skræddersyet gourmetmiddag, naturligvis. Dette udgør blot et af vores mange årlige events, der inkluderer øvrige vinsmagninger, gratis temalørdage, for- og sensommersmagning samt det nyeste skud på stammen; Laudrup Mobile Wine Bar, som på kort tid kan bringe os endnu tættere på vores skønne kunder i det ganske land.

Hos Laudrup Vin står oplevelserne i kø, så kom og besøg os, skriv eller besøg vores webshop, og vi skal gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at føre dine gastronomiske idéer og ønsker ud i livet.

Læs mere om teamet bag Laudrup Vin

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!