Historien bag Laudrup Vin

 buhl-laudrup

Det startede med en passion for vin

Eventyret tog sin begyndelse, da familierne Laudrup og Buhl valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi i starten af 90'erne. Efter familierne var vendt hjem til de nordlige himmelstrøg, opdagede de, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte. Allerede i 1999 blev der solgt 95.000 flasker, primært til restauranter, hoteller og erhvervsvirksomheder, samt specialforretninger i Danmark. I 2013 blev der solgt mere end 1 million flasker, og passionen for god vin og delikatesser er i 2017 blevet til en mindre virksomhed med over 20 ansatte med hver deres spidskompetence

Laudrup Vin i dag

I dag importerer vi vin fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vores gastronomi-produkter kommer primært fra Spanien og sekundært fra Italien. Øl får vi fra Spanien. Vi er hele tiden på udkig efter nyheder af højeste kvalitet til vores sortiment og udvider løbende - f.eks. med spansk kildevand. Vi har et fantastisk netværk af kendte og dygtige køkkenchefer, som vi har en god sparring med. Vores kunder er ofte nysgerrige livsnydere, som elsker nyheder fra vinen og gastronomiens verden, og som ikke stiller sig tilfreds med en billig mellemvare. Vi har samlet alle vores passioner for det gode liv i et eksklusivt, men samtidig ekstremt bredt sortiment - vores kunder behøver således kun at handle et sted. Udover vin og delikatesser er vi specialister i at arrangere indholdsrige vinrejser, fyldestgørende uddannelse, winemakers arrangementer og andre vinevents.

Vin - livets vand...

Vi ser vores rolle som meget mere end en importør af vine. Derfor har vi i mere end ti år arrangeret vinrejser (f.eks. for firmaer og organisationer), så vores kunder kan komme helt ud til den enkelte vinbonde, se vinstokkene ved selvsyn og tage aktiv del i høsten. Kontakt os for mere information

At rejse er at drikke - vin

Vi elsker det, vi laver. I fulde drag nyder vi duften, smagen og følelsen af friske råvarer og vin fra bondens marker. Vi vil gerne dele disse oplevelser med vores kunder. Alle fortjener at komme med derhen, hvor peberet gror. Bare tanken - at komme tæt på de avancerede smagsoplevelser, som alligevel er så enkle. Rejs med os derhen, hvor råvarerne af den fineste kvalitet er hentet. Check ind i gastronomien og vinens verden, og smag både charmerende egnsretter og lokale vine direkte fra egetræsfade. Elegante ingredienser kombineret med intelligente ideer. Laudrup Vin pirrer dine smagsløg på sanserejser af høj kvalitet. Overraskende kombinationer skaber nye oplevelser. Nye input giver ny inspiration til både vin- og madvalg. Alt dette og meget mere får du, når du vælger at deltage i vores særlige vin- og gourmetrejser.

Vi elsker selv at rejse, og via vores stærke internationale netværk opnår vi mange fordele, når vi rejser sydpå. Desuden afholder vi foredrag, vinsmagning, tema-dage, events, kick-off møder, ferniseringer, produktlanceringer, velgørenhed og andre initiativer, der handler om vin og gastronomi.

Kvalitet koster - men ikke nødvendigvis en bondegård

Det vitale for os er den højest mulige kvalitet til en rimelig pris. Vi er Danmarks eneste deciderede specialist på området spansk vin og delikatesser. Vi køber alle vine og gourmetprodukter direkte hos udvalgte producenter, helt uden fordyrende mellemled. Vores specialiteter er fremstillet med omhu og kærlighed for de absolut fornemste råvarer, fra tørrede skinker i Sierra Nevada-bjergene til chokoladeplantager i Caribien.

Læs mere om teamet bag Laudrup Vin

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!