Udskriv

Terre di Sant'Alberto Prosecco Brut DOC Treviso


89,50 DKK (v.12 stk.)
99,50 DKK (v.6 stk.)
119,00 DKK (v.1 stk.)
VinAvisen:
Flaskehalsen:
Årgang: Ingen
Vinhus: RUGGERI & C.
Land: Italien
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 11%
Type: Mousserende vin
Lager statusPå lager
Varenummer: 5270.NV
Vægt: 1.45

Beskrivelse

D.O.C Prosecco fra Terre di Sant'Alber. Druerne kommer udelukkende fra de ældste marker i den nordlige del af Treviso, for foden af Dolomitterne. Vinificeret efter den traditionelle Charmat-metode.

Vinens anden gæring foregår på ståltanke og vinen tappes på flaske under tryk. Charmat-metoden er med til at give vinen en frisk, flot og ren tilgængelig frugt, der gør vinen særdeles velegnet som aperitif, velkomstdrink eller bare til hygge.Vinens gode syre og bobler gør den også til et flot match til f.eks. det asiatiske køkken, da vinen har en rensende effekt overfor de stærke krydderier.

Bør serveres ved 6-8 grader og drikkes i sin ungdom.

5 stjerner - VinAvisen:

"En mere blid og afdæmpet Prosecco, på sin vis elegant og bestemt lækker. Tilpas mousse og god eftersmag."

- VinAvisen, Juli 2015

4 stjerner - Flaskehalsen.dk:

"Glem alt om marcipan-Asti, for her har vi en italiensk boble-flaske med mere Champagne- end Asti-stil. Der vælter en flot duft af ristet brød op af flaskehalsen, og den når at gå lige til grænsen, når duften fortsætter ud i noget barbecue-agtigt krydret. Smagsmæssigt er der bedre balance, når der bag den lyse kulør træder en ganske fin Prosecco frem, hvor grundsmagen er relativt tør, om end der stadig er en ganske stor og markant fylde i smagen. Boblerne er afdæmpede men tydelige, og det giver en vin, der til prisen er aldeles fin.

RUGGERI & C.

Lille topproducent med kun 10 hektar beliggende på de stejle marker i Valdobbiadene. Grundlagt af Donella Follador der fra starten af har sat respekt for naturen og det unikke terroir i højsædet. Vingården er selvforsynende hvad angår frugt, grøntsager, kød og her dyrkes især en masse forskellige urter, der bl.a. bliver brugt til medicin.

The Wine Advocate om vinhuset:

"I hold the wines of Ruggeri & C. S.r.l in the highest regard. Paolo Bisol and his team run an immaculate operation that extends from the vineyard to his high tech winery."

Læs mere om Ruggeri


Alle varer fra RUGGERI & C.
Se alle varer

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!