Økologisk vin & biodynamisk vin

Vi har naturligvis et udvalg af økologisk og biodynamisk produceret vin og gastronomi.

Se vores økovin her

 

Økologisk vin & biodynamisk vin - for din skyld og for naturens

Økologiske vine og biodynamisk producerede produkter kommer mere og mere i fokus. Flere og flere får øjnene op for den positive indvirkning, som økologiske vine og den biodynamiske tilgang til vin- og fødevareprduktion har for vores sundhed i almindelighed og for naturen i særdeleshed.

Økologiske vine og biodynamisk producerede produkter er et spørgsmål om holdning og om at tage stilling. Hos Laudrup Vin har vi taget stilling: Vi vil ikke gå på kompromis - hverken med madens kvalitet, vores sundhed eller omtanke for dyr og miljø. Vi er derfor blevet økologisk certificeret og sælger en række forskellige vine produceret af økologiske druer.

Vi har - og får - flere og flere økologisk og biodynamisk producerede produkter i vores sortiment - og de produkter, der ikke er økologiske eller økologisk dyrket fremstilles efter samme grundholdning om en miljørigtig og bæredygtig produktion.

Vi gør dog opmærksom på, at vin ikke kan kaldes økologisk pga. de tilsætningsstoffer og hjælpestoffer, der bruges ved vinfremstilling. Vin kan i givet fald markedsføres som "Vin fremstillet ud fra økologisk dyrkede druer".

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!