Presseomtale

Læs seneste presseomtale af Laudrup Vin og vores produkter. Læs bl.a. hvad anmelderne synes om kultvinen Continuum fra Napa Valley...

 

Mondavi - version 2.0
November 16, 2017 | Vinbladet, Niels Ehler
"Robert Mondavi er med god ret et ikonisk navn i Californiens vinverden. Han gjorde en enestående indsats for ikke blot at sætte californisk vin på verdenskortet, men også ved at bevise, at Californien er et af verdens bedste vinområder. Alligevel endte succeshistorien skidt..."

Opus One blev til Continuum
November 13, 2017 | Forlaget SMAG, Henrik Oldenburg
"Da familien Mondavi i 2004 solgte hele deres californiske vinimperium til Constellation Brands, var det virkelig rub og stub, de måtte afstå, også prestigevinen Opus One..."

Laudrup Vin om webshop: Det har været en super investering
Juli 26, 2017 | FødevareWatch, Mathies Hvid Toft
"Laudrup Vin henter markant mere indtjening på investeringen i en webshop, end selskabets direktør og medejer havde forventet..."


Laudrups vinfirma vokser videre

November 12, 2015 | FOOD SUPPLY, Henrik Kongsgaard
Det bliver tilsyneladende en bedre og bedre forretning for fodbold-ikonet Michael Laudrup, at han i 1992 stiftede handelsfirmaet Laudrup Vinimport sammen med kompagnonen Per Buhl.

Laudrups vinfirma vokser og åbner ny netbutik
November 6, 2015 | FørevareWatch, Steffen Moses
Handelsfirmaet Laudrup Vin & Gastronomi er gået fra et hobbyfirma til en vækstvirksomhed med en omsætning på over 50 mio. kr. Nye produkter, opkøb og en ny webshop skal løfte firmaet op til nye højder.

Sensommersmagning i Skovlunde
September 12, 2015 | VinAvisen, Mariette Tiedemann
Vinfirmaet havde slået dørene op for årets sensommersmagning, og inde i de menneskefyldte lokaler var man meget langt væk fra den grå septemberdag.

9 roséer der er hypen værd
August 13, 2015 | Euroman, Peter Nicolai Gudme Christensen
Gastros vinskribent René Langdahl Jørgensen holder som udgangspunkt meget af rosé, som han mener kan spænde fra fra det helt letbenede og let drikkelige til det alvorsfulde og komplekse.

En aften med "Laudrups" kvinder"
Af Malene Smidt Hertz
Laudrup Vin & Gastronomis vinklub kun for kvinder er senest omtalt i bogen "Kvinder og VIN" af Malene Smidt Hertz og Erik Skovenborg, der er udgivet på Forlaget Klim.

3 gode vine fra Tenerife
Januar 28, 2015 | Gastro, Jesper Uhrup Jensen
Kun én enkelt importør tager vine hjem fra De Kanariske Øer, Tenerife nærmere bestemt. Det er vine, der beviser, at de vulkanske småøer ude i Atlanten bestemt kan 'flaske sig' – de smager slet og ret godt.

De 100 bedste spanske vine
Januar 22, 2015 | Ekstra Bladet, Thomas Rydberg
Der sker en kolossal udvikling omkring spansk vin i disse år og i den forbindelse giver Ekstra Bladets vinanmelder sit bud på de 100 bedste spanske vine.

Vredens druer
Januar 22, 2015 | Berlingske Tidende, Søren Frank
Tim Mondavi er vendt tilbage til vinscenen med Napa-kultvinen Continuum, men han kæmper stadig med skuffelsen og sorgen efter tabet af familievingården og USA’s største vinnavn, Robert Mondavi Winery.

Mondavi igen igen
Januar 16, 2015 | Børsen, Ole Troelsø
Familien er for længst blevet smidt ud af Mondavi Winery, men en Mondavi er ikke bange for at begynde forfra, og det er, hvad Tim Mondavi har gjort med succesvinen Continuum.

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!