Presseomtale

Læs seneste presseomtale af Laudrup Vin og vores produkter/leverandører.

Vi er stolte af, at Eben Sadie (Eben Sadie), Ted Lemon (Littorai og Burn Cottage) samt Rajat Parr og Sashi Moorman (Domaine de La Cote, Evening Land, Sandhi Wines og Piedrasassi) er nævnt som nogle af de mest betydningsfulde personer i vinverdenen.


Vinsmagning med middag (mest for kvinder)
Marts 9, 2018 | POWERTRAINING, Nynne Gudmann
"Hvis du, som jeg, elsker at netværke, så er dette et MUST-TRY, hvis du er kvinde. Jeg deltager et par gange om året. Og jeg har gjort det i 3 år nu. Næste gang, jeg kan, er d. 13 september og jeg GLÆDER mig allerede."


Vinens verdenskort: Her er de 24 mest betydningsfulde personer i vinverdenen
Marts 8, 2018 | EUROMAN/gastro, René Langdahl Jørgensen
"Vi har forsøgt at udarbejde et vinens verdenskort med fokus på, hvem der er mest betydningsfuld i de forskellige vinproducerende lande."


MASH’ chefsommelier anbefaler 5 fantastiske jule-vine under 500 kroner
November 23, 2017 | EUROMAN, Peter Nicolai Gudme Christensen
"I Danmark snakker vi tit om, at der skal Amarone eller lignende store og tunge vine til julemaden. Der vil jeg gerne slå et slag for nogle mere elegante vine,” siger Jess Kildetoft, der er Wine Director og ansvarlig for vinkortene hos MASH-kæden.


Mondavi - version 2.0
November 16, 2017 | Vinbladet, Niels Ehler
"Robert Mondavi er med god ret et ikonisk navn i Californiens vinverden. Han gjorde en enestående indsats for ikke blot at sætte californisk vin på verdenskortet, men også ved at bevise, at Californien er et af verdens bedste vinområder. Alligevel endte succeshistorien skidt..."


Opus One blev til Continuum
November 13, 2017 | Forlaget SMAG, Henrik Oldenburg
"Da familien Mondavi i 2004 solgte hele deres californiske vinimperium til Constellation Brands, var det virkelig rub og stub, de måtte afstå, også prestigevinen Opus One..."


Kan vin smage af surfer?
November 9, 2017 | René Langdahl på bloggen https://renelangdahl.com/
"Eben Sadie forener på bedste vis skøn lidelse og drikkeri med hele kroppen. Han er Sydafrikas sært modstræbende motor, en utroligt beskeden mand, der muligvis helst vil finde den perfekte bølge eller nyde syv eller fjorten glas vin med vennerne og det helst i Bourgogne."


Laudrup Vin om webshop: Det har været en super investering
Juli 26, 2017 | FødevareWatch, Mathies Hvid Toft
"Laudrup Vin henter markant mere indtjening på investeringen i en webshop, end selskabets direktør og medejer havde forventet..."

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!