Udskriv

Commuter Cuvee Pinot Noir Grochau Cellars


179,50 DKK (v.12 stk.)
192,00 DKK (v.6 stk.)
240,00 DKK (v.1 stk.)
Årgang: 2017
Vinhus: Grochau Cellars LLC
Land: USA
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 13.5%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 6912.2017
Vægt: 1.28

Beskrivelse

Commuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæringen foregår med naturgær, og lagringen varer 7 måneder i franske egetræsfade (10% nye). Herefter flaskes vinen uden filtrering.

Commuter er lys og elegant med en frisk og finesserig duft, der er sjælden for amerikansk pinot i dette prisleje. Således indtræffer både røde skovbær, søde krydderier og svampe i næsen, mens smagen med dens umiddelbarhed, gode frugtsyre og alligevel mere bredspektrede eftersmag gør vinen fuldkommen og charmefuld. Serveret let afkølet er den en flot ledsager til f.eks. stegt fisk med svampe, tatar, lette pastaretter, lyst kød og pizza. Vi anbefaler at nyde vinen indenfor 5-6 år fra høståret, mens den er frisk og saftig.

Grochau Cellars LLC

Grochau Cellars blev grundlagt i 2002 af Kerri og John Grochau. John har bl.a. en baggrund fra Brick House Wines, hvor han lærte om fordelene ved en bæredygtig tilgang i markerne og kælderen. Grochau Cellars arbejder som man kender det fra de små negocianter i Bourgogne. De køber deres druer fra små lokale vinbønder fra nogle af Oregons bedste vinmarker. Tilgangen i kælderen er "hands-off", dvs. gæring på det naturlige gær, minimalt med nye fade, ingen filtrering og minimalt brug af SO2 ved flaskning. Saftige og rene vine, der udtrykker det relativt kølige klima i Oregon på fineste vis og til fornuftige priser.

Læs mere om Grochau Cellars


Alle varer fra Grochau Cellars LLC
Se alle varer

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!