Udskriv

Domaine Chapel Beaujolais Villages


179,00 DKK (v.12 stk.)
190,00 DKK (v.6 stk.)
238,00 DKK (v.1 stk.)
Årgang: 2018
Vinhus: Domaine Chapel
Land: Frankrig
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 12.6%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 4460.2018
Vægt: 1.25

Beskrivelse

Højt oppe ad skråningen - på grænsen til Cru-kommunen Régnié - ligger landsbyen Lantignié. Her laves noget af det bedste Beaujolais-Villages, der findes, og mange taler efterhånden for at give Lantignié sin egen Cru-appellation. Det skyldes ikke mindst denne saftige og seriøse vin fra Domaine Chapel lavet på 100% Gamay.

Vinen har en liflig duft og smag af lyse friske kirsebær, moreller, ribs, appelsinskal og sten. På tungen opleves en forfriskende og tørstvækkende frugtsyre svøbt i silkebløde, letsvævende tanniner og med en saftig, elegant og frugtig finish.

Michelle og David Chapel ser vinen som et oplagt indspark på bistroerne i nærliggende Lyon, hvor pâté, svinekam eller stegt hvid fisk i smørsauce ofte ledsages af årstidens bønner, salater, svampe og rodfrugter. Med sin charmerende lethed og dog særegne karaktér begår den sig således til et bredt udvalg af retter eller slet og ret som en dejlig hyggevin på terrassen. Vi anbefaler at servere den afkølet ved 12-14 grader.

4 stjerner - Berlingske Tidende:

"Særdeles lys i glasset med ung og enkel ribsfrugt, jordbær og rødgrød. Saftig og meget let mund – saftevand for voksne."

- Søren Frank, Berlingske Tidende d. 14. juni 2019. Anmeldt til 152,00 kr. pr. flaske v/12 flasker.

Domaine Chapel

I 2013 var Brooklyn-baserede Michele Smith i Beaulolais, hvor hun som vinindkøber havde en aftale med det anerkendte vinhus 'Domaine Lapierre'. Her ankom hun med forsinkelse, og vinhusets travle ejer, Marcel Lapierre, lod derfor i stedet sin unge assistent David Chapel forestå smagningen. Det var, kan man i dag påstå, et godt træk: To måneder senere flyttede David således til New Tork for at være sammen med Michele, og ægteparret er nu tilbage i Beaujolais, hvor de laver saftige, finesserige og helt igennem karaktérfulde vine på Gamay-druen, som allerede i en af deres første årgange scorer mellem 91 og 93 point hos Robert Parker. I Laudrup Vin er vi ikke i tvivl om, at dette endnu kun er begyndelsen. Under toppen af isbjerget ulmer et kæmpe potentiale, og vi kan derfor ikke vente med at følge udviklingen hos dette, vores nyeste vinhus: Domaine Chapel.


Gå til leverandørens side


Alle varer fra Domaine Chapel
Se alle varer

Domaine Chapel Julienas Magnum Cote de Bassey
405,00 DKK (v.12 stk.)
430,00 DKK (v.6 stk.)
539,00 DKK (v.1 stk.)
Domaine Chapel Beaujolais Mgn Villages Magnum
344,00 DKK (v.12 stk.)
365,00 DKK (v.6 stk.)
459,00 DKK (v.1 stk.)
Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!