Udskriv

Donna Marzia Primitivo


89,50 DKK (v.12 stk.)
99,50 DKK (v.6 stk.)
119,00 DKK (v.1 stk.)
92 point - Druerne.dk
2/3 glas - Vinhulen
Smagpåvin:
Årgang: 2015
Vinhus: Conti Zecca
Område: Apulien
Land: Italien
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 13%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 5563.2015
Vægt: 1.27

Beskrivelse

En flot og velafbalanceret syditaliensk primitivo til en skarp pris!

Netop anmeldt af Druerne.dk, som giver hele 92/100 point og bl.a. disse flotte ord med på vejen: "En super dejlig vin, der er en sand nydelse at drikke."

Donna Marzia Primitivo er lavet på 85% primitivo, 10% Malvasia Nera og 5% Cabernet Sauvignon fra vingårdens 100 hektar marker omkring Salento i Puglia-regionen - helt nede ved hælen af den italienske "støvle".

Vinen ligger først på ståltanke, sidenhen lagrer den over 12 måneder på cementtanke, hvilket sikrer en flot balance, med (for området) beherskede 13% alkohol.

Masser af moden frugt, noter af kirsebær, en smule vanille - altsammen med en silkeblød struktur, som matcher flot til f.eks. rødt kød, oksekød fra grillen, pastaretter og modne oste. En vin der giver høj drikkeglæde og super value-for-money!

92/100 point & "Godt køb" - Druerne.dk:

"På trods af den unge alder, syner den moden og flot i glasset. Den er bordeaux rød med et let brunligt skær, som man normalt kun finder på de ældre årgangsvine. En flot farve, som fanger efterårets farver. Duften tager også en med i skoven, og afgiver noter af varm, våd skovbund. Ikke nogen kraftig duft, men tilbagelænet og indbydende. Jeg åbnede vinen et times tid før maden var klar. Blot for lige at gå at nippe til den, så fredags stemningen kunne lande. Og den kom flyvende med den Italienske varme fra støvlelandet. Den er varm og let krydret, som man mærker i kanten af tungen. Samtidigt vokser frugtsyren frem og bibringer et super balance. Medium solbær og blomme mix vokser frem. Smagen holder længe, og lader peber og frugt hænge længe i munden uden den overtages af tanniner. For tanninerne er nærmest ikke til stede. En super dejlig vin, der er en sand nydelse at drikke. Den er nem og lige til, men samtidigt har den mange fine små nuancer i smagen, som man kan grave i. Kort sagt et super godt glas vin til pengene."

2 ud af 3 glas - Vinhulen.dk

4 stjerner - Smagpåvin.dk:

"I næsen er her masser af moden frugt – blåbær, brombær og blommekompot – sammen med nogle grønne noter som salvie og hvid peber. I smagen er den rund og mediumfyldig – igen varm frugt med lette noter af grillrøg og vanilje, selv om den ikke har ligget på fad. Syren er mild, og tanninen er næsten fraværende, så vi har en blød og frugtig vin fra et af danskernes yndlingsområder, der i modsætning til mange af dens lokale fætre er bemærkelsesværdig lav på alkoholen med ’kun’ 13 procent."

Conti Zecca

NYT vinhus fra Syditalien - med flotte vine til skarpe priser. Bl.a. den populære Primitivo, som f.eks. passer perfekt til den danske vinter- og julemad - og grillet kød om sommeren!


Gå til leverandørens side


Alle varer fra Conti Zecca
Se alle varer

Donna Marzia Malvasia Bianca
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Donna Marzia Rosato Negroamaro
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Donna Marzia Negroamaro Rosso
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)

Apulien


Alle varer fra Apulien
Se alle varer

Donna Marzia Malvasia Bianca
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Donna Marzia Rosato Negroamaro
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Donna Marzia Negroamaro Rosso
75,00 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!