Udskriv

Finca Bacara Time Waits For No One


59,50 DKK (v.6 stk.)
59,50 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
5 stjerner i JP.dk (2014)
5 stjerner - Flaskehalsen.dk (2014)
Smagpåvin:
Årgang: 2016
Vinhus: Finca Bacara
Område: Jumilla
Land: Spanien
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 14%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 0632.2016
Vægt: 1.25

Beskrivelse

Lækker, silkeblød sydspansk vin med flot 5-stjernet anmeldelse:

Finca Bacara "Time Waits for No One" 2016 er lavet på 100% Monastrell (Mourvedre) fra Finca Bacaras bedste parceller. Druerne høstes ved håndkraft og markerne gennemgåes flere gange for at høste de bedste drueklaser ved optimal modenhed.

Som det er tilfældes med alle vinene fra Finca Bacara, er markerne økologisk dyrkede (men ikke certificeret).

Vinen gæres i ståltanke i 15-20 dage, temperaturen i ståltankene holdes konstant under 25 grader og efterfølgende lagres vinen 6 måneder i amerikanske egetræsfade.

"Time Waits for No One" 2016 har en super intens duft, præget af hindbær, jordbær, violer, garrigue, blommer, tørrede asiatiske krydderier og vanilje.

Smagen har en overdådig tæt frugt, med en fuldstændig afrundet og silkeblød struktur. Denne vin er sublim i selskab med grillet/stegt lam, kalv eller oksekød. Den vil også være et super match til den klassiske danske julemad med andesteg og flæskesteg.

Vi anbefaler, at den serveres ved ca. 15 grader af store Bordeaux-glas.

Vinens navn og markante etikette henviser i øvrigt til, at man skal udnytte tiden bedst muligt og nyde noget god vin, hver gang lejligheden byder sig - og denne vin er et rigtig godt bud!

5 stjerner - Smagpåvin.dk:

"Fyldig og sødlig næse med sorte bær og krydrede noter fra både kakao, lavendel og vanilje. I smagen er den blød, saftig og mediumfyldig med fokus på rød frugt som røde blommer og jordbær. Fadet træder i baggrunden og understøtter med lidt sød tobak og vanilje. Syren er let, tanninen blød, mens alkoholen er høj. Alkoholen er dog godt integreret i smagen og anes kun i eftersmagen. Mange vine på Monastrell kan være nogle kraftbomber, der bedst sættes sammen med grillmad. Den her er mildere, blødere og rundere - trods den høje alkohol. Sæt den derfor sammen med medium kraftige sammenkogte kødretter. 119 kr. v/ 12 fl."

Finca Bacara 'Time Waits for No One' fik i årgang 2014 også flotte anmeldelser:

5 stjerner & testvinder i Jyllands-Posten, november 2016:

"Herlig rustik næse af æselkrybbe, brombær og bålrøg. Saftig mund med lidt ru tanniner. Læskende og drikkevenlig vin, der sagtens kan føre både gris og fugle sikkert rundt om træet. Julevin i den lette ende, men fungerer fint".

5 stjerner - Flaskehalsen.nu:

"I den sydøstspanske Jumilla-region har Finca Bacara strammet sig gevaldigt an med denne fine ’Time Waits For No One’-vin. Den er skabt på Monastrell-druer, og der er altså kommet en noget nær optimal bryg ud af anstrengelserne. Det er en virkelig flot duft, der møder dig lige efter opknapning af vinen, og smagsmæssigt følges blødheden op i en smag, der varer ved længe. Den rummer masser af fylde og en fin bund af vanille-charme, der er flankeret af gode krydderier og en passende mængde tanniner til at skabe en ordentlig balance. Det gør helheden til en ret flot og kompleks størrelse, hvor der samtidig er en glimrende balance. "

Prisvinder: Great Gold ved 'Catavinum World Wine and Spirits competition', Spain

Prisvinder: Sølvmedalje ved 'International Competition Gilbert & Gaillard'

Finca Bacara

Finca Bacara er et nyt og spændende projekt i Jumilla i det sydøstlige Spanien. Et ungt hold af vinmagere med Santos Ortiz i spidsen har overtaget en gammel vinmark, udelukkende med Monastrell (mourvédre)-vinstokke, der danner grundstammen i vingårdens production.

Der er varmt i Jumilla, og Monastrell elsker varme, både for at opnå optimal modenhed, men det er også med at give nogle høje udbytter, uden at koncentrationen i druerne går ned.

Ambitionen på Finca Bacara er at lave friske vine, drevet af en intens frugt og som kan nydes unge.

Alt hos Finca Bacara dyrkes økologisk, det er dog endnu kun vinen 3015, der er certificeret. Generelt arbejdes der i dette projekt med den største respekt for naturen, og man går meget op i genbrug m.m. At det er unge og dynamiske folk der står bag afspejles også i de utraditionelle etiketter!

Er man til vine med +14% i alkohol, pakket med intens frugt og silkebløde tanniner, har vi aldrig smagt større vin til så moderate priser!

Læs mere om Finca Bacara


Alle varer fra Finca Bacara
Se alle varer

Finca Bacara Crazy Grapes
59,50 DKK (v.6 stk.)
59,50 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Finca Bacara 3015 (vin af økologiske druer)
59,50 DKK (v.6 stk.)
59,50 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)

Jumilla


Alle varer fra Jumilla
Se alle varer

Finca Bacara Crazy Grapes
59,50 DKK (v.6 stk.)
59,50 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Finca Bacara 3015 (vin af økologiske druer)
59,50 DKK (v.6 stk.)
59,50 DKK (v.12 stk.)
99,00 DKK (v.1 stk.)
Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!