Udskriv

Poizin Zinfandel Dry Creek Valley, Sonoma


Du sparer 105,00 DKK
120,00 DKK (v.12 stk.)

225,00 DKK (v.12 stk.)

120,00 DKK (v.6 stk.)

240,00 DKK (v.6 stk.)

120,00 DKK (v.1 stk.)

300,00 DKK (v.1 stk.)

Årgang: 2015
Vinhus: Foley Family Wines
Land: USA
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 14.9%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 7065.2015
Vægt: 1.35

Beskrivelse

Om Poizin Zinfandel 2015:

En frodig og lækker vin fanget i en iøjnefaldende og markant flaske! Bouqueten er drevet af frisk frugt med bl.a. frisk blomme, kirsebær og peberkorn.

Vinen er blød, med aromaer af mælkechokolade, koncentrerede mørke bær og en lang afslutning med masser af flot fylde og noter af vanille samt en smule røg. Flot og velafbalanceret struktur.

Den dybe, rubinrøde farve og faste struktur er forbedret ved tilsætning af en smule Petite Sirah, og de ellers tørre tanniner blødgøres med en flot integreret afrunding af egetræ.

Som vinhuset selv skriver, er denne POIZIN 'Wine To Die For' og en god repræsentant for velstruktureret og behagelig californisk Zinfandel. Vi anbefaler, at den serveres ved 15-17 grader.

Foley Family Wines

Bill Foley er manden bag Foley Family Wines. Han har de sidste 15 år opbygget en imponerende portefølje på over 10 vingårde i den absolutte top på vestkysten i USA og New Zealand. Hans kærlighed til vin omhandler dog ikke kun kostbare og dyre vine; han producerer også gode solide vine i et prisleje, hvor alle kan være med. Det er vinene fra Discoveries og Lost Angel flotte eksempler på - alle vine fra det kølige Sonoma County i Californien. I samarbejde med ishockeylegenden over dem alle, Wayne Gretzky, producerer de også to topvine fra Sonoma County af winemaker Mark Lyon. Gretzky var i 90'erne stjernen hos Los Angeles Kings, og projektet er tæt tilknyttet The Wayne Gretzky Foundation, der støtter unges mulighedfor at dyrke ishockey i fattige områder. En stor del af overskuddet fra produktionen går hvert år direkte til fonden.

Læs mere om Foley Familiy Wines


Alle varer fra Foley Family Wines
Se alle varer

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!