Udskriv

Wayne Gretzky Cab. Sauvignon Central Coast


225,00 DKK (v.12 stk.)
240,00 DKK (v.6 stk.)
300,00 DKK (v.1 stk.)
Årgang: 2015
Vinhus: Gretzky Estates Wines
Land: USA
Vol.: Alm. flaske (75 cl)
Alkoholprocent: 13.5%
Type: Rødvin
Lager statusPå lager
Varenummer: 7061.2015
Vægt: 1.25

Beskrivelse

76% Cabernet Sauvignon, 11% Merlot, 8% Petit Syrah og 2% Zinfandel fra de kølige bakker i Sonoma County. Lagret i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade med lav ristning. Den klassiske og elegante stil fornemmes allerede i aromaen, der har kølige nuancer af urter, læder, cedertræ og solbær. De 13,5% alkohol giver smagen er fornem balance, hvor Cabernet Sauvignons klassiske grønne præg sammen med de modne solbærnuancer giver vinen en fin kompleksitet. Vinen er oplagt til grillet lam eller oksekød, gerne med den klassiske bearnaise til. Vi anbefaler servering ved 15-16 grader i store Bordeaux-glas.

Wayne Gretzky:

"This wonderful wine has been created in the service of my foundation - which means that with every bottle you enjoy, less-fortunate kids will be able to participate in the passion of playing, watching and learning from the world's best game."

Gretzky Estates Wines

Ishockeylegenden Wayne Gretzky er en af de største personligheder i Canada. Efternavnet har han imidlertid fra sin russiske farfar, der selv puslede med at lave vin, hvilket efter sigende var med til at vække barnebarnets egen interesse for vinproduktion. Således producerer Gretzky Estates i dag en del vin i canadiske Ontario, mens de bedste eksemplarer dog kommer fra Sonoma County og Central Coast. Dermed bekræftes det varme forhold til "The Golden State", hvor den tidligere nr. 99 i 8 sæsoner tørnede ud for Los Angeles Kings.

I det daglige har winemaker Craig McDonald med sin lange erfaring fra prominente vinhuse i New Zealand, Australien og Oregon længe stået med det daglige ansvar for vinproduktionen, mens ildsjælen Gretzky med sine jævnlige besøg spiller en aktiv rolle i at præge vinene i den ønskede retning. Det hele foregår i tæt tilknytning til "The Wayne Gretzky Foundation", som støtter unge i udsatte områder.

Læs mere på Gretzky Estate Wines website


Gå til leverandørens side

Alle varer fra Gretzky Estates Wines
Se alle varer

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!