Sake

Sake er på vej tilbage, efter mange år på bænken. Sake passer suverænt til det asiatiske køkken - herunder selvfølgelig det japanske, med sushi og sashimi som de mest populære valg.

Sake er grundlæggende en risvin, som typisk indeholder 15-20% alkohol, og er lavet på polerede ris og kildevand, som brygges sammen, lidt i stil med traditionel ølbrygning. Den nydes enten afkølet eller varm - afhængig af personlige præferencer og kvaliteten, men god Sake bør som udgangspunkt nydes kold.

Se vores udvalg af sake her

Vi forhandler sake fra firmaet ENTER.Sake, som har en af verdens mest berømste DJ's - Richie Hawtin - som bagmand. Richie har rejst i hele verden som DJ, og i særdeleshed i Japan, hvor han hurtigt faldt for den lokale Sake. Siden 2011 har han rejst rundt i Japan og besøgt de bedste små Sake-bryggerier og udvælger Sake, som man ellers normalt ikke finder udenfor Japan. I starten blev de kun serveret til nogle af de mest eksklusive arrangementer på Ibiza, men nu bliver de efterhånden udbredt blandt de bedste restauranter i verden - og er altså nu også tilgængelige i Danmark, som det kun tredje sted i Europa. Vi siger velkommen til en verden af eksklusive Sake, der kun yderst sjældent findes udenfor Japan...

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!