Tapas - lækkert og enkelt

Vi har gjort det nemt for dig! Få leveret et lækkert tapas-måltid lige til døren...

 

Convenience Tapas - lige til døren

 

Er det din tur til at stå for maden i aften? Er du lidt træt af den sædvanlige hurtige løsning med rødvin og ostebord? Hvorfor så ikke overraske dine gæster med autentisk og lækker tapas hjemme hos dig selv!

 

Bestil dine tapas her og få leveret et lækkert total tapas-måltid med både saltmandler til velkomstdrinken, udsøgte tapasretter af de bedste råvarer og fristende chokolade til kaffen. Vi pakker alle lækkerierne i en praktisk kølekasse, så det hele er friskt og indbydende, når du kommer hjem.

 

Tapas egner sig også fortrinligt til dit aftenmøde. Med et minimum af arbejde kan du serverer et delikat måltid for dine kollegaer. Du pakker blot kassen ud, anretter på et fad ifølge den vedlagte anvisningen og supplerer med et godt brød.

 

Bestem selv om du vil have levering til din arbejdsplads eller hjem på dit eget dørtrin.

 

Husk, at vi leverer samme dag i Storkøbenhavn, når du bestiller inden kl. 10.00. Det eneste, du selv skal tænke på, er at købe et brød med hjem. Vi sender med fragtmænd udenfor Storkøbenhavn, hvor du må påregne 1-2 arbejdsdages leveringstid. Varerne bliver pakket i flamingokasser med fryseelementer.

 

Kasserne indeholder tapas til 4 personer. Har du brug for tapas til flere forhøjer du blot antallet på din bestilling - dvs. skal du bruge tapas til 12 personer, så bestiller du 3 tapaskasser i alt.

 

Husk også at bestille vin til din tapas - enten rødvin eller hvidvin, eller måske skønne bobler som vores friske og lækre cava. Vi har under hver enkelt kasse givet vores vin anbefalinger ud fra kassens indhold.

 

Hurtigt og nemt uden abonnement - du bestiller blot, når du har lyst!

 

Se vores Rustikke Convenience Tapas her

Se vores Luksus Convenience Tapas her

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer. I tilfælde af udsolgte varer forbeholder vi os retten til at erstatte varen med lignende produkter i det omfang, det er muligt. Kan varen ikke erstattes af en lignende vare, vil totalbeløbet blive justeret i forhold til det fremsendte.

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!