Teamet bag Laudrup Vin

 

Læs mere om teamet bag Laudrup Vin. Vi er alle passionerede vinentusiaster, med mange års erfaring indenfor vinbranchen.

 

Thomas Dam

Salgschef med ansvar for indkøb og leverandøraftaler. Thomas har base i Aalborg og tager sig af erhvervskunder, restauranter og forhandlere i Nord- og Midtjylland. Vin er Thomas' store hobby, så sjælen og hjertet er med, når kundeaftalerne skrues sammen - og kærligheden er særligt stor til vinene fra "Down Under". Se VinAvisens Blå Bog portræt af Thomas på www.vinavisen.dk

Mobil:  2240 4521
E-mail:  thomas.dam@laudrupvin.dk
   

Claus Tang-Holbek

Salgschef med ansvar for salg til erhvervskunder. Claus har over 30 års erfaring med salg af vin med ansættelser senest hos Philipson Wine og Kjær &  Sommerfeldt. Claus har en kæmpe passion for vin, som smitter af på enhver der nyder hans selskab. Ønsker din virksomhed at give den helt rigtige vingave – så er det Claus I skal have fat i. Claus kommer også til at have kundekontakt med særligt udvalgte restauranter.

Mobil:  2360 1373
E-mail:  claus@laudrupvin.dk
   

Kim Gudnitz

Salgschef med ansvar for salg til detail/retail. Mere end 20 års succesfyldt arbejde med salg i vinbranchen har givet Kim en solid og bred erfaring i vinens verden, hvor han bl.a. også har arbejdet tæt sammen med winemakeren hos Azienda Pelissero i Piemonte. Kim er den passionerede vinmand, som holder af den gode historie bag et produkt og formidler de vigtigste detaljer til sine forhandlere.

Mobil:  4011 3071
E-mail:  kim@laudrupvin.dk
   

Jens Andersen

Salgskonsulent i detail, der tager sig af kunder i Midt/Nord/Øst og Vestjylland. Jens kan samlet skrive mere end 25 års erfaring på CV'et indenfor spiritus- og vinbranchen og han har bl.a. været 12 år hos Pernod Richard (De Danske Spritfabrikker) og senest hos Falk Wine. Jens har en bred kontaktflade og et stort kendskab til branchen, og siden maj 2013 er hans positive og lune personlighed set i Laudrup-skjorten!

Mobil:  2929 8046
E-mail:  jens.andersen@laudrupvin.dk
   

Thomas Axelsen

HoReCa-konsulent med stort engagement og fokus på at skabe merværdi for sine kunder. Thomas har været vinkonsulent i otte år hos House of Wine og Wine Group. Før vinbranchen var han 10 år i restaurantbranchen, senest som restaurantchef på Gendarmen og Inspektør på Konrad (København). Thomas kom til os i april 2010 med et ønske om at arbejde i et spændende, dynamisk og professionelt arbejdsmiljø.

Mobil:  4025 6704
E-mail:  thomas.axelsen@laudrupvin.dk
   

Niels Rønnest

Vinkonsulent med ansvar for salg til hotel/konference, restauranter, erhvervskunder samt detailkunder på Sjælland. Niels brænder for god mad og vin og er uddannet tjener, bestod sommelier-uddannelsen i 1992 og kan samlet set skrive mere end 20 års erfaring fra restaurationsbranchen på CV’et samt indehaver af egen butik, Vintapperen, på Frederiksberg. Niels blev ansat i juni 2012.

Mobil:  2715 2644
E-mail:  niels.roennest@laudrupvin.dk
   

Mads Lindgreen Carlsen

Med en stor interesse for vin og et brændende ønske om at uddanne sig til vinkonsulent startede Mads hos os i marts 2013. Efter et 3 årigt mesterlæreforløb og utallige vinsmagninger har Mads i dag ansvaret for restaurantkunder og detailbutikker på Sjælland samt lørdagssmagningerne i Skovlunde. Det er også typisk Mads du vil møde, hvis du booker en vinsmagning eller Laudrup Mobile Vinbar til et event.

Direkte:  4485 5200 / Mobil: 2617 1770
E-mail:  mads.lindgreen@laudrupvin.dk
   

Carsten Cesar

Efter 11 år som restaurantchef og sommelier på toprestauranter i Danmark - hhv. Kadeau Bornholm, Kadeau København, Taller og Formel B - har Carsten valgt at fokusere på salg til netop dette lag af restauranter.
Hans fokusområder er Sjælland, Fyn og Bornholm, hvor han selv er født og opvokset.

Mobil:  3070 4844
E-mail:  carsten.cesar@laudrupvin.dk
   

Nicolai Beuschel

Nicolai er vores nye salgskonsulent der vil stå for salg til detail på Sjælland og i København. Nicolai har bred erfaring fra den danske detailhandel med ansættelser hos bla. Salling Group og Meny. Ydermere har Nicolai de seneste 4 år arbejdet i vin & spiritus branchen hos Strandgaarden Wine & Spirits og senest H.J Hansen Vin.  

Mobil:  5030 4044
E-mail:  nicolai.beuschel@laudrupvin.dk
   

Christian Bach

Efter at have boet i New Zealand i en periode, og siden arbejdet dedikeret med vin i syv år med eget firma, NZ Wine, valgte Christian at indgå samarbejde med Laudrup Vin i februar 2003. Laudrup Vin står for indkøb, logistik og administration, mens Christian fortsat er den passionerede specialist i new zealandske vine, der har kontakt til vores fælles kunder.

Mobil:  2191 9876
E-mail:  cb@nzconsulting.dk
   

Paw Verner

Siden november 2011 har Paw besat jobbet som lagerchef, hvor han har det overordnet ansvar for lager, logistik og transport. Sikkerhed, egenkontrol og e-smiley-procedure er også Paws bord. Paw kom ind i vinbranchen via Magasin Mad & Vin og har før vi kunne nyde godt af hans selskab og ekspertise i mange år arbejdet for Danish Wine Cellars/Vintjeneren i Hørsholm.

Mobil:   5182 4081 
E-mail:  paw.verner@laudrupvin.dk
   

Brian Andersen

Brian Andersen er vores betroede Lagerforvalter med ansvar for pakning, ekspedition og forsendelse til alle vores kunder i Danmark. Brian sørger også for, at leveringerne til vores kunder i Københavnsområdet sker til tiden og med et smil. Brian kom til Laudrup Vin i marts 2002 fra COOP Danmark, og er en ivrig vin-entusiast i fritiden.

   
   
   

Klaus Olesen

Klaus er vores smilende og servicemindede chauffør, der i Storkøbenhavn sørger for at dine flasker bliver fragtet sikkert fra vores lager til dig. Klaus har tidligere arbejdet som bl.a. chauffør hos UPS Danmark og som lagermedarbejder hos Supergros. Er Klaus ikke på farten er han på vores lager i Skovlunde, hvor han tager del i forskellige lagerprojekter.

Mobil:  2554 3424
   
   

Helle Herskind

Marketing Manager med ansvaret for firmaets PR og marketingaktiviteter med særligt fokus på kunder i HoReCa og Erhverv, samt kontakten til vinhuse og presse. Laudrups Vinklub For Kvinder og firmaets CSR-strategi prioriteres også højt. Ansat siden september 2008.

Mobil:  2622 3883
E-mail:  helle@laudrupvin.dk
   

Rikke Wichmann

E-commerce & Onlinemarketing Manager med ansvaret for firmaets webshop og online markedsføring. Følg os gerne på FacebookInstagram og LinkedIn. Rikke er også ansvarlig for planlægning af events og supportering af kunder i Detail. Ansat siden januar 2016.

Direkte:  2162 0095
E-mail:  rikke.wichmann@laudrupvin.dk
   

Jesper Wiingaard

Jesper er vores Butiks- og Marketingassistent, der dagligt ekspederer og vejleder kunder i butikken i Skovlunde, afholder vinsmagninger og hjælper til med diverse marketingopgaver ved bl.a. at levere tekst til vinbeskrivelser og nyhedsbreve. Jesper har en kandidat i sprogpsykologi fra Københavns Universitet og har siden fortsat studierne på VinAkademiet, hvor han i maj 2018 blev uddannet sommelier.

Direkte:  4484 8086
E-mail:  jesper.wiingaard@laudrupvin.dk
   

Henrik Svantemann

Indkøbskoordinator med det daglige ansvar for indkøb af eksisterende og nye spændende vine, herunder logistik, priser og oprettelser. Henrik holder til på kontoret i Skovlunde, og fungerer også som back-up for sælgerstaben, så du vil typisk rende på ham, hvis du ringer hertil. Henrik startede i august 2013, efter 11 år som indkøber hos vinfirmaet Otto Suenson & Co.

Mobil:   2496 7241
E-mail:  henrik.svantemann@laudrupvin.dk
   

Camilla Winter

Efter 14 år hos Lemvigh Müller, herunder Louis Poulsen, fik vi i maj 2016 fornøjelsen af Camilla Winter som vores regnskabs- og økonomichef. Struktur er nøgleordet for Camillas hverdag, der på jobbet sidder med alle aspekter af regnskab/økonomi, og privat som mor til tre. Mad og vin – gerne bæredygtigt og økologisk – er Camillas store interesse, og når børnene er lagt i seng hives kogebøgerne og det gode glas vin frem.

Direkte:  4485 5200
E-mail:  camilla.winter@laudrupvin.dk
   

Camilla Jensen

Vores dygtige og strukturerede regnskabsassistent, der hjælper til med diverse opgaver inden for debitor/kreditor, indbetalinger/udbetalinger, fakturering, afstemning, moms osv. Camilla sagde ved sin ansættelse at hun ikke drak rødvin, men mere hvidvin og rosévin. Det har vi en ambition om at få lavet om på og vi regner ikke med det bliver svært. Hun er allerede set glad med et glas rødvin fra Sancerre i hånden. 

Direkte:  4485 5200
E-mail: camilla.jensen@laudrupvin.dk
   

Gitte Line Buhl

De første tre år af firmaets historie var Gitte med på sidelinjen, men har været på fuld tid siden 1996. Gitte har det forkromede overblik og sidder med den daglige bogføring og administration – med afstikker til bl.a. indkøb af nye spændende gastronomiprodukter fra Spanien og Italien. Gitte er også initiativtager og primus motor til vores vinklub for kvinder, der startede i april 2012.

Direkte:  4485 5203 / Mobil: 2010 1105
E-mail:  gitte.buhl@laudrupvin.dk
   

Per Buhl

50% indehaver og stifter sammen med Michael Laudrup. I 1993 vendte Per og Gitte Buhl hjem efter fem år i Spanien og startede Laudrup Vin - nærmest som en "vinklub" for private, venner og restauranter. Ansvarlig for firmaets drift - med fokus på sortiment, leverandøraftaler/besøg, events, kundekontakt samt vin- og gastronomirejser. Se VinAvisens Blå Bog portræt af Per på www.vinavisen.dk

Direkte:  4485 5202 / Mobil: 2425 0484
E-mail:  per.buhl@laudrupvin.dk
   

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!