Temalørdage

Den første lørdag i hver måned - kl. 10.00 - 14.00 - holder vi åbent i butikken. Her udvælger vi et bredt spektrum af spændende vine, der matcher dagens tema, som kan repræsentere et område, land, verdensdel, særlige druetyper eller årstidsaktuelle vine. Vi fortæller om det særlige ved vinene, og du smager dem i den rækkefølge og det tempo, der passer dig.

Falder vinene i din smag, kan du købe dem og andre vine til en skarp pris på dagen - Det er GRATIS at deltage, og du behøver ikke melde din ankomst!

Vi får ofte besøg af vores mere end 150 producenterne og leverandører. Af og til vil lørdagene derfor også byde på et møde med en eller flere vinmagere, som vil præsentere jer for de vine, de selv har været med til at lave.

Følg os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på denne side), hvis du vil være først til at få mere information om vores lørdage i butikken.

Næste temalørdag:


7. september - Chardonnay, Pinot Noir og newzealandsk gæsteoptræden

Bourgognedruerne Chardonnay og Pinot Noir er ikke kun blandt de mest udbredte på verdensplan. De er også på allerhøjeste mode i en tid, hvor der er stadig stigende efterspørgsel efter vine, der kan passe til maden uden at uverdøve den, og hvor man kan drikke mere end et glas uden at falde i søvn. Vinenes udtryk betinges dog stadig helt enormt af klima, jordbund, dyrkningsmetoder og producent. Denne lørdag har vi derfor fundet et mangfoldigt udvalg klar til at stikke næsen i.

- Besøg fra Palliser

Som om vores eget udvalg ikke var nok, får vi denne dag også besøg fra New Zealand - en af klodens nyeste højborge, når det kommer til Chardonnay og Pinot Noir. Palliser Estate ligger i Martinborough, og vinene herfra beskrives oftest som noget af det tætteste, man kommer på Bourgogne uden for Europa. "Chief Viticulturist/Winemaker" Guy McMaster fører dig gennem Pallisers vine. Så kan du jo selv smage, om du er enig i den burgundiske sammenligning.

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!