Temalørdage

 

Kom til gratis vinsmagning i vores butik den første lørdag i hver måned kl. 10.00 - 14.00. Her udvælger vi et bredt spektrum af spændende vine, der matcher dagens tema, som kan være alt fra et område, land eller en verdensdel til særlige druetyper eller årstidsaktuelle vine. Vi fortæller om det særlige ved vinene, og du smager dem i den rækkefølge og det tempo, der passer dig.

Falder vinene i din smag, kan du købe dem og andre vine til en skarp pris på dagen - Det er GRATIS at deltage, og du behøver ikke melde din ankomst!

Vi får ofte besøg af vores mere end 150 producenterne og leverandører. Af og til vil lørdagene derfor også byde på et møde med en eller flere vinmagere, som vil præsentere jer for de vine, de selv har været med til at lave.

Følg os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på denne side), hvis du vil være først til at få mere information om vores lørdage i butikken.

 

***

Næste temalørdag:

2. marts - Vine fra Norditalien

Norditalien er et af de områder i verden, der udviser den største interne variation hvad angår druesorter og vintyper. Fra de på én gang muskuløse, dybe og nærmest porøst fine vine i Piemonte over de renere, saftigere og mere "kølige" eksemplarer for foden af Alperne i Alto Adige ender rejsen til sidst i Veneto, oftest med koncentration og sødligt krydrede nuancer fra de delvist tørrede Corvina-druer i de berømte Ripasso- og Amarone-vine.

Til denne temalørdag indfinder Pinot Grigio, Chardonnay, Barbera, Nebbiolo, Pinot Nero, Corvina samt den mindre kendte sig Glera på programmet. Kom og smag med!

Terre di Sant'Alberto Prosecco

Franz Haas Pinot Grigio

Barale Langhe Chardonnay

Pio Cesare Piodilei Chardonnay

Franz Haas Pinot Nero

Franz Haas Pinot NeroSchweizer

Zanoni Valpolicella Superiore

Zanoni Amarone Valpolicella

Pio Cesare Fides

Pio Cesare Barbaresco

Barale Barolo Vendemmia

Barale Moscato d'Asti

***

6. april - Vine til under 100 kr. 

4. maj - Vine til grillsæsonen 

1. juni - Øko & bio vine

6. juli - Sommervine

3. august - Ferielukket

7. september - Chardonnay & Pinot Noir

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!