Vin fra Chile

Chile har produceret vin siden den spanske erobring i 1500-tallet, og har nogle enestående betingelser for vindyrkning. Samtidig har den chilenske vinindustri investeret i topmoderne vinbrug, hvilket betyder, at chilensk vin produceres ud fra en helt speciel kombination af gamle traditioner og den nyeste teknologi. Naturligvis frembringer det nogle meget interessante vine af meget høj kvalitet.

Vindistriktet Cachapoal (mod øst) udgør sammen med Colchagua (mod vest) regionen Rapel. Cachapoal får sine kølige briser fra de sneklædte Andesbjerg, hvorimod Colchagau påvirkes af Stillehavets kølige vinde. Begge områder dækker også vinmarker centralt i landet, hvor druer har en tilbøjelighed til at overmodnes, hvilket kommer til udtryk i en marmeladeagtig suppedas. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at den vin man køber, er lavet af tilpas modne druer, fra de kølige dele af de to dale. Det vil sige, et pænt stykke oppe af Andesbjergenes "fødder" (Altaïr / Sideral fra Alto Cachapoal), eller mod vest i de kølige kystbjerge (Candelaria, Cabernet Sauvignon fra Colchagua).

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!