Vinsmagning med middag (mest for kvinder)

Smag og lær om vin sammen med andre kvinder til fire arrangementer i 2017, hvor vi kombinerer vinsmagning med en lækker middag.

 

Vi har holdt vores hyggelige og lærerige vinsmagninger for kvinder siden 2012 - hver gang med stor succes, hvorfor disse vinsmagninger er meget populære og hurtigt bliver udsolgt. 2017 startede med to fantastiske aftener på restaurant Anarki på Frederiksberg med vine fra Tyskland og Østrig på programmet, efterfulgt af to skønne aftener i foråret på MASH Rungsted med amerikanste vine. Følg links herunder for at læse mere og købe billet til øvrige arrangementer i 2017:

 

To identiske aftener med spansk tema:

 

En aften hvor vi smager vin fra kvindelige vinmagere:

 

Vil du være først til at få nyt om vores vinsmagning for kvinder?

Vi skriver løbende ud til kvinderne i vores vinklub i takt med, at der kommer flere detaljer på hvert enkelt arrangement. Tilmeld dig vinklubbens nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked: Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan også blive medlem af vores gruppe på Facebook og få nyt den vej rundt: Bliv medlem af Facebook gruppen

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 84 80 86 og spørge efter Gitte Buhl eller Helle Herskind, hvis du har spørgsmål til vores vinsmagninger for kvinder.

 

Lær mere om vin på en uformel måde i eksklusive rammer

Guidet vinsmagning/undervisning i kombination med en lækker menu og hygge/netværk med andre kvinder er vores opskrift på en god vinaften for kvinder. Oplev hvor meget du egentlig kan når du først fokuserer på det! Selvom du ikke har været med fra starten kan du sagtens springe ind. Vores undervisning er tilrettelagt, så der er lige fordeling af læring og hygge, og vi har fokus på at du går glad hjem med fornyet vinviden.

 

Undervisning

Vi smager forskellige vine med nyt fokus hver gang - det kan være på f.eks. land, drue, type eller sæson. Vores dygtige vinkonsulenter vil guide jer igennem aftenens vine og fortælle de gode historier fra vinhusene på en underholdende og ligetil måde.

 

Historie

Laudrup Vins vinklub for kvinder blev stiftet i 2012, og første vinsmagning for kvinder blev holdt på det hedengangne Nokken på Rungsted Havn d. 19. april samme år for ca. 25 kvinder med interesse for vin og mad. Deltagerantallet er siden mere end fordoblet, og der er skænket mange gode og spændende vine i glassene til 20 arrangementer på bl.a. Kurhotel Skodsborg, MASH og Strandmøllekroen.

Vi glæder os til at fortsætte de succesfulde vinsmagninger kombineret med middag her i 2017 – se hvor øverst på denne side.

Du kan finde billeder fra tidligere arrangementer, hvis du følger os på Instagram

 

Omtale

Laudrup Vins vinklub kun for kvinder er bl.a. omtalt i bogen "Kvinder og VIN" af Malene Smidt Hertz og Erik Skovenborg, der er udgivet på Forlaget Klim. Bogen handler om alt lige fra nyttig viden til sund nydelse, og har vores varmeste anbefaling. Vi gør særligt og stolt opmærksom på afsnittet på side 58, der hedder ”En aften med 'Laudrups' kvinder”.

Download pdf med "En aften med "Laudrups' kvinder"

 

Tilmelding

Du er tilmeldt når du har købt billet - husk blot, at vise din e-mail kvittering på din smartphone, eller medbring din udprintede billet til arrangementet.

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!