Vinsmagning med middag (mest for kvinder)

Smag og lær om vin sammen med andre kvinder hos Laudrup Vins vinklub for kvinder, der kombinerer vinsmagning med en lækker middag.

 

Vi har holdt vores hyggelige og lærerige vinsmagninger for kvinder siden 2012 - hver gang med stor succes, hvorfor disse vinsmagninger hurtigt bliver udsolgt.

2017 startede med to fantastiske aftener på restaurant Anarki på Frederiksberg med vine fra Tyskland og Østrig på programmet. Dernæst to skønne aftener i foråret på MASH Rungsted med amerikanske vine, og i sensommeren to aftener på Bomhuset med spanske vine. Sidste arrangement i 2017 var på Café Victor i København, med fokus på vine fra kvindelige vinmagere.


Kommende arrangementer:

Følg links herunder for at købe billet til arrangementer i 2019:

 

 

Vil du være først til at få nyt om vores vinsmagning for kvinder?

Vi skriver løbende ud til kvinderne i vores vinklub i takt med, at der kommer flere detaljer på hvert enkelt arrangement. Tilmeld dig vinklubbens nyhedsbrev, hvis du vil være først til at få besked: Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan også blive medlem af vores gruppe på Facebook og få nyt den vej rundt: Bliv medlem af Facebook gruppen

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 84 80 86 og spørge efter Gitte Buhl eller Rikke Wichmann, hvis du har spørgsmål til vores vinsmagninger for kvinder.

 

Lær mere om vin på en uformel måde i eksklusive rammer

Guidet vinsmagning/undervisning i kombination med en lækker menu og hygge/netværk med andre kvinder er vores opskrift på en god vinaften for kvinder. Oplev hvor meget du egentlig kan når du først fokuserer på det! Selvom du ikke har været med fra starten kan du sagtens springe ind. Vores undervisning er tilrettelagt, så der er lige fordeling af læring og hygge, og vi har fokus på at du går glad hjem med fornyet vinviden.

 

Undervisning

Vi smager forskellige vine med nyt fokus hver gang - det kan være på f.eks. land, drue, type eller sæson. Vores dygtige vinkonsulenter vil guide jer igennem aftenens vine og fortælle de gode historier fra vinhusene på en underholdende og ligetil måde.

 

Historie

Laudrup Vins vinklub for kvinder blev stiftet i 2012, og første vinsmagning for kvinder blev holdt på det hedengangne Nokken på Rungsted Havn d. 19. april samme år for ca. 25 kvinder med interesse for vin og mad. Deltagerantallet er siden mere end fordoblet, og der er skænket mange gode og spændende vine i glassene til arrangementer på bl.a. Anarki, Bomhuset, Kurhotel Skodsborg, MASH, Standmøllekroen...

Vi glæder os til at fortsætte de succesfulde vinsmagninger kombineret med middag i 2018 – se hvor øverst på denne side.

Du kan finde billeder fra tidligere arrangementer, hvis du følger os på Instagram

 

Omtale

Nynne Gudmann, træner og indehaver af POWERTRAINING, var med til vores første arrangement i 2018 på Restaurant No.2 - læs om hendes oplevelse her

Laudrup Vins vinklub for kvinder er også omtalt i bogen "Kvinder og VIN" af Malene Smidt Hertz og Erik Skovenborg, der er udgivet på Forlaget Klim. Bogen handler om alt lige fra nyttig viden til sund nydelse, og har vores varmeste anbefaling. Vi gør særligt og stolt opmærksom på afsnittet på side 58, der hedder ”En aften med 'Laudrups' kvinder”.

Download pdf med "En aften med "Laudrups' kvinder"

 

Tilmelding

Du er tilmeldt når du har købt billet - husk blot, at vise din e-mail kvittering på din smartphone, eller medbring din udprintede billet til arrangementet.

 

Det med småt

Hvis du/I mod forventning skulle ønske at annullere en tilmelding til et arrangement, så skal vi senest have besked en uge før for at kunne give det fulde beløb tilbage. Afbud, der kommer senere, kan vi ikke garantere at kunne give pengene retur for. Det vil i høj grad komme an på den pågældende restaurants afbudspolitik.

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!