Vinsmagning - temalørdag i butikken

 

Kom til hyggelig og uformel vinsmagning – det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Kom til vinsmagning den første lørdag i hver måned i vores butik fra kl. 10.00 - 14.00. Vi vil fra gang til gang nøje udvælge en række spændende vine, som du kan smage i ro og mag på vores adresse Mileparken 13 i Skovlunde.

Der vil typisk være både hvidvine og rødvine på programmet (mellem 10 og 15 vine i alt), og afhængig af tema og producenternes sortiment vil der også være mousserende vine eller dessertvine. Vi fortæller om det særlige ved vinene, og du smager dem i den rækkefølge og det tempo, som du finder passende.

Falder vinene i din smag kan du købe dem til en skarp pris på dagen. Der vil også være andre gode tilbud. Der er gratis adgang.

Vi importerer vin og gastronomi fra mere end 150 producenter, og da vi ofte får besøg af disse, er det ikke usandsynligt, at du måske vil møde nogle af vinmagerne fra de mange vingårde rundt i verden hos os i Skovlunde.

Følg os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på denne side), hvis du vil være først til at få mere information om vores lørdage i butikken.

 

***

Næste temalørdag er lørdag d. 3. februar kl. 10-14: Vin fra Rioja (med besøg fra Marqués de Murrieta)

Kom forbi lageret lørdag d. 3/2 mellem kl. 10.00-14.00, hvor temaet er vine fra Rioja. Der vil være masser af smagsprøver og gode tilbud (spar op til 50%) og denne dag har vi besøg fra ét af de bedste vinhuse i Rioja - Marqués de Murrieta!

Smag følgende vine lørdag 3/2 kl. 10-14:

Smageprogrammet offentliggøres snarest muligt.


***


Sæt kryds i kalenderen - vi glæder os til at se dig!

Med forbehold for ændringer og årgangsskift i smageprogrammet.

 


 

Kommende temalørdage:

 

Lørdag d. 3. februar: Vine fra Rioja. Vi får besøg af Borja Larroca fra Marqués de Murrieta og denne dag er det derfor muligt at smage alle vinene fra det fantastiske vinhus! 

Lørdag d. 3. marts: Vine fra USA (Californien, Oregon & Washington State)

Lørdag d. 7. april: Tema offentliggøres snarest muligt

Lørdag d. 5. maj: Tema offentliggøres snarest muligt

Lørdag d. 2. juni: Jubilæumssmagning på Børsen i København

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!