Vinsmagninger

Kort om vores vinsmagninger

Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende aften med tema som f.eks 'Tour de España', 'Wines from Down Under', 'Vin-landskamp' (f.eks. Spanien vs. Italien), eller noget helt fjerde... Kun fantasien sætter grænsen. Kontakt vinkonsulent Mads Lindgreen Carlsen (tlf: 4484 8086) for mere information vedrørende de nærmere detaljer som dag, tid, sted og antal deltagere - og ikke mindst temaet. Vi skræddersyer gerne en vinsmagning ud fra jeres ønsker og behov.

Læs mere om vores vinsmagninger her (PDF)

 

Alle priser for vinsmagningerne er pr. person ved min. beregning på 25 personer (dog maks. 50 personer hos os her i Skovlunde). Vi kommer overalt i Danmark til virksomhedsarrangementer, i vinklubber og lign.

Vores vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vores vinsmagninger - er veluddannede og alle meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra vore vin- og kulturrejser. Altsammen leveret på en uhøjtidelig og lærerig måde - hvor såvel novicer og vinkendere kan være med.

 

I tæt samarbejde med dig skræddersyer vi - på baggrund af vores basisarrangementer - en inspirerende og spændende aften med et tema, som f.eks. "Vino Tour de España", "Wines from Down Under", vinlandskamp Italien/ Spanien, New Zealand/Sydamerika, eller måske en vinsmagning med fokus på én druesort. Typisk nyder vi 8 vine. Alt efter tema starter vi med en cava/mousserende, en hvidvin og/eller rosévin afhængig af sæson, derefter smager vi 5 rødvine og til sidst en dessertvin f.eks. sød Pedro Ximénez fra Spanien eller en Late Harvest fra New Zealand eller Australien.

 

Hele arrangementet varer omkring 2,5 - 3 timer. Når I selv lægger hus til, arrangerer I selv lokale, glas, bestik, tallerkener samt brød og vand m.m. Holder I jeres arrangement hos os, klarer vi disse opgaver, samt opvask og oprydning m.m. Du har samtidig mulighed for at købe vinene hos os til ekstra fordelagtige priser.

 

Vi har en lang referenceliste af glade kunder! Vi kan også varetage din næste reception, jubilæum o.l. i virksomheden. Vi ankommer med ovennævnte gastronomi og vin, som vi sammensætter efter jeres behov og sæsonens luner.

Kontakt Mads Lindgreen Carlsen på telefon 4484 8086 for yderligere information og bestilling.

 

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!