Winemaker's Dinners

winemakers-dinner

 

Konceptet bag vores "Winemaker's Dinners" er i virkeligheden ganske enkelt: et hyggeligt arrangement på en lækker restaurant, med en nøje afstemt menu, som passer præcis til de vine du aftenen igennem får præsenteret af vinmageren selv.

Vi har igennem årene afholdt utallige spændende Winemaker's Dinners, med fokus på alle typer vin: Cava, Champagne, Bourgogne, Rhone, Piemonte, Toscana, Napa Valley og mange andre skønne vinområder.

Vi planlægger løbende nye, spændende Winemaker's Dinners og opdaterer denne side, så snart de enkelte vinmiddage fastlægges.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden) og vær blandt de første til at få besked om vores lækre, lærerige og hyggelige vinmiddage!

Vi opfordrer dig til at booke hurtigst muligt, da vores Winemaker's Dinners ofte har meget begrænset antal pladser og derfor bliver udsolgt hurtigt.

Kommende vinmiddage: 

Det med småt:
Hvis du/I mod forventning skulle ønske at annullere en tilmelding til en winemaker's dinner, så skal vi senest have besked en uge før for at kunne give det fulde beløb tilbage. Afbud, der kommer senere, kan vi ikke garantere at kunne give pengene retur for. Det vil i høj grad komme an på den pågældende restaurants afbudspolitik.
 

***


Vi planlægger løbende nye, spændende vinmiddage.

Følg med her på siden, på Facebook - eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden).

 

Optjen CashPoints med Norwegian Reward
Glemt Reward Number?
Log ind her for at se det.

Norwegian Reward medlemmer optjener CashPoints ved køb hos Laudrup Vin!